Γεια σας, είμαι η  Έφη Μαμμωνά.

«Πρώτα ονειρεύτηκα τα χρώματα, έπαιξα και πειραματίστηκα μαζί τους και μετά …. απλά διαπίστωσα αυτό που ήθελα να κάνω πάντα. Να ζωγραφίζω!»


Λίγα λόγια για εμένα


Είμαι γραφίστρια στο επάγγελμα και δραστηριοποιούμε στο χώρο των γραφικών τεχνών από το 2003.

Η ζωγραφική αποτέλεσε για μένα έναν τρόπο έκφρασης συναισθημάτων, ονείρων και σκέψεων από την παιδική μου ηλικία.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι συστηματικά με τη ζωγραφική.  Μέσα από το  πέρασμα των χρόνων εξελίσσομαι ως ζωγράφος, δοκιμάζοντας και βελτιώνοντας νέες τεχνικές, υιοθετώντας διαφορετικές επιρροές και τεχνοτροπίες που μου ταιριάζουν, έχοντας ως απώτερο στόχο την υπέρτατη αποτύπωση της εσωτερικής  μου οπτικής στον καμβά. Η οξύμωρη αντίθεση στις υφές και τα χρώματα, οι φωτεινές πινελιές του χρυσού και ασημιού, δημιουργούν μια οπτική γλώσσα που κεντρίζουν τα συναισθήματα του θεατή και τον προσκαλούν σε ένα αέναο αισθητηριακό ταξίδι.

Η  αγάπη μου για τη ζωγραφική  και ειδικότερα για τη μοντέρνα αφηρημένη τέχνη, με ώθησαν στη δημιουργία αυτής της σελίδας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα έργα μου μέσα από την προσωπική μου διαδρομή και τους σταθμούς μου ως καλλιτέχνη.

Σήμερα εξακολουθώ να ασχολούμαι επαγγελματικά με τη γραφιστική ως freelancer, ενώ παράλληλα συνεχίζω να δημιουργώ έργα ζωγραφικής, με τον δικό μου τρόπο που ξυπνά συναισθήματα, αισθήσεις, ξεχασμένα όνειρα, αγωνίες και δημιουργούν χαρά, λύπη, έναν άλλο κόσμο όπως τον βλέπω και τον αισθάνομαι μέσα από τη δική μου καλλιτεχνική ματιά.